Nyheter

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Det här event har passerat.

MILJÖLTEKNIKMINGEL 2018: Grön finansiering – Vad betyder det för företagen i Östergötland?

25 januari kl. 15:00 - 20:00

VÄLKOMMEN PÅ ETT SEMINARIUM OM GRÖN FINANSIERING DEN 25 JANUARI!

För en snabb omställning till fossilfrihet är finansiering A och O. Det gäller både möjligheterna till snabb tillväxt för miljöteknikföretagen, men också finansiering av s.k. gröna projekt. Idag är många investerare intresserade, men de gröna projekten är svåra att hitta trots att vi har stora fastighetsbestånd, industrier etc. som behöver uppgraderas ur ett miljöperspektiv.

Utvecklingen inom finansbranschen går med raketfart och utbudet av kapital anpassar sig snabbt till nya krav och omständigheter. Vi bjuder in till ett spännande och interaktivt seminarium, där bland annat Mikael Karlsson, vd Almi Invest, Gabriel Lundström, hållbarhetsstrateg, SEB, Helena Lindahl, förvaltare SPP:s Gröna Obligationsfond, Johan Fredriksson, Portföljförvaltare finans, Vasakronan, ger sin bild av vad grön finansiering innebär för de östgötska företagen.

Efter seminariet tar minglet vid då vi bjuder på något att äta och dricka. Klockan 18.00 är det dags för speed-dating med studenter. Förra årets speed-dating fick goda betyg av både studenter och företag. Ta tillfället i akt att på ett effektivt sätt träffa många studenter som är intresserade av miljöteknik.

Du kan välja att gå på bara seminariet, bara speed-datingen, eller både och (glöm inte att anmäla dig till båda i så fall!). Seminariet är öppet för alla, men speed-datingen är förbehållen medlemsföretag inom Cleantech Östergötland.

Anmäl dig till seminariet här: https://simplesignup.se/event/125226

Anmäl dig till speed-datingen genom att skicka ett mail till: linnea.haeggstrom@cleantechostergotland.se

Varmt Välkommen!

 

Detaljer

Datum:
25 januari
Tid:
15:00 - 20:00

Arrangörer

Cleantech Östergötland
Industriell Miljöteknik, LiU
Navitas

Plats

Sal A2, A-huset
Linköpings Universitet
Linköping, 581 83
+ Google Map
Webbplats:
https://old.liu.se/karta/karta?l=sv&px_type=2&px_id=6
Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Hide Buttons