Speed-dejting med Navitas

CleantechOstLeave a Comment

Den 9 maj arrangerade Cleantech Östergötland tillsammans med Navitas studentförening en rekryteringskväll för företag och studenter. Navitas är en ideell förening för hållbarhetsintresserade studenter och arrangerar evenemang för att utbilda studenter kring hållbarhet samt föra samman likasinnade studenter. Mer om Navitas hittar ni här.

På eventet deltog 9 företag och nästan 30 studenter. Studenterna kom från olika program och årskurser och de deltagande företagen var:

Navic
PPAM Solkraft
Marknadsbyrån
Aqvis Miljö
Energifabriken
RGS90
Biototal
Teknikfabriken
Climeon

Kvällen inleddes med mingel och mat där studenterna fick prata fritt med företagen. Efter minglet hölls en presentation där alla företag fick tre minuter på sig att presentera sitt företag. Fokus låg på var företagen ser sig om tre år, vad de har att erbjuda studenter samt lite konkret information om företaget. Därefter följde speed-dejting då studenterna fick chans att prata med företagen i fyra min per företag. Ett bra sätt att få kännedom om många företag på en gång! Speed-dejtningen varade i ca 40 minuter och kvällen fortsatte sedan med mingel och snacks. Utvärderingen visar att alla företag skulle kunna tänka sig att vara med igen och att eventet var ganska eller mycket relevant för deras verksamhet. Det blev en lyckad kväll för både studenter och företag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *